Termenii şi Condiţiile prezentate mai jos se vor aplica tuturor vizitatorilor, potenţialor clienţi sau clienţi ai site-ului cityinstal.ro, proprietate a S.C. City Instal International SRL. Orice relaţie Cumpărător – Vânzător se va desfăşura conform termenilor şi condiţiilor de mai jos, cu excepţia cazului când există o înţelegere expresă scrisă şi acceptată de ambele părţi.

Definiţia termenilor utilizaţi

1. Site – reprezintă magazinul online cityinstal.ro, proprietate a SC City Instal International SRL, prin intermediul căruia Vânzătorul prezintă produsele şi serviciile oferite

2. Vânzător – prin acest termen se înţelege SC City Instal International SRL, CUI: RO 21392268, J23/3365/2012, sediu social: Str. Dumitru N. Dumitru Nr. 58, oras Pantelimon, Ilfov, Romania 

3. Produse şi servicii – produsele şi serviciile prezentate de vânzător pe site

4. Specificaţii – caracteristicile tehnice ale produselor prezentate pe site în dreptul fiecărui produs sau pe un grup de produse

Site-ul cityinstal.ro

Site-ul cityinstal.ro este proprietatea vânzătorului, cu drepturi depline asupra conţinutului site-ului. Cumpărătorul are drept de utilizare a site-ului strict în scop de informare asupra produselor prezentate, iar copierea de informaţii / imagini şi descrieri reprezintă o utilizare abuzivă.

Disponibilitatea produselor afişate se poate modifica în orice moment, astfel încât există probabilitatea ca un produs cumpărat aflat în stoc în momentul lansării comenzii, să nu mai poată fi livrat din cauza lipsei pe stoc.

Preţurile afişate sunt preţuri informative şi se pot modifica în orice moment. Se poate considera un acord pentru preţ numai după confirmarea telefonică a comenzii şi emiterea facturii fiscale.

Imaginile aflate pe site au rol informativ şi nu reprezintă un angajament din partea vânzătorului. 

Comanda online

Comanda online se poate face numai după completarea câmpurilor cu datele cumpărătorului şi acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de utilizare a site-ului.

Comanda online nu reprezintă o garanţie că produsul cumpărat va fi livrat şi va avea acelaşi preţ. Comanda fermă şi sigură va fi confirmată telephonic / email, în care se va verifica acurateţea datelor de facturare, termenelor de livrare, disponibilităţii produsului şi preţul aferent produsului respectiv şi a transportului acestuia.

Comanda online nu reprezintă nici un fel de angajament între părţi şi are strict rol de informare asupra produsului comandat.

Obligaţiile şi drepturile cumpărătorului

Cumpărătorul are obligaţia să citească Termenii şi Condiţiile de utilizare a site-ului, să citească caracteristiciile produselor, să verifice şi să înţeleagă preţul produsului afişat şi preţul transportului aferent.

Cumpărătorul are obligaţia să pună la dispoziţia vânzătorului datele necesare facturării şi datele necesare livrării. În cazul în care nu sunt asigurate cele de mai sus, vânzătorul îşi rezervă dreptul de a anula comanda fără alte notificări scrise sau verbale.

Cumpărătorul are dreptul să fie informat asupra produsului comandat în momentul confirmării telefonice, să ştie pretul total de achiziţie şi transport.

Cumpărătorul are dreptul să utilizeze oricare din metodele de livrare şi plată oferite de vânzător.

Obligaţiile şi drepturile vânzătorului

Vânzătorul are obligaţia să confirme sau să infirme telefonic orice comandă online venită din partea cumpărătorului.

Vânzătorul are obligaţia să ofere cumpărătorului informaţii reale în ceea ce priveşte preţul şi caracteristicile produsului cumpărat.

Vânzătorul are dreptul să solicite plata în avans pentru anumite produse.

Vânzătorul are dreptul să anuleze o comandă dacă cumpărătorul nu este de acord cu modalitatea de plată, termenul de livrare, costul de achiziţie.

Vânzătorul îşi rezervă proprietatea asupra produsului, până la achitarea integrală a acestuia de către cumpărător.

Forţa majoră

Forţa majoră exonerează de răspundere ambele părţi incluzând aici cauze naturale (cutremure, inundaţii, incendii, ninsori, drumuri blocate, cauzele generate de grevele generale, problemele de iluminare de la sursă, defecţiuni ale reţelei electrice ale oraşului) sau alte cauze ce nu sunt sub nicio formă cauzate sau sub controlul vreuneia din părţi.

Confidenţialitate & Protecţia Datelor cu Caracter Personal

Confidenţialitatea şi securitatea datelor clienţilor noştri este foarte importantă pentru noi, iar abordarea noastră este deschisă şi în acelaşi timp transparentă.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Firma SC City Instal International SRL (Cod Fiscal: RO 21392268 / Nr. Reg. Comerţului: J23/3365/2012 / Adresa: Str. Dumitru N. Dumitru Nr. 58, Oras Pantelimon, Ilfov, România) este operatorul datelor cu caracter personal pe care le transmiteţi acestui website şi răspunde în totalitate de acestea conform legislaţiei aplicabile privind protecţia datelor cu caracter personal.

Unde sunt stocate şi prelucrate datele cu caracter personal?

Datele sunt stocate, prelucrate şi transmise doar in Spaţiul Economic European (SEE). Acest website este găzduit pe servere profesionale unde se face stocarea datelor cu caracter personal atunci când dvs. le transmiteţi prin formularele special concepute. Pentru prelucrarea şi stocarea ulterioară acestea sunt preluate de angajaţii SC City Instal International SRL pentru prelucrare şi stocare în Pantelimon, Ilfov (Romania) şi, în eventualitatea în care este cazul livrării prin curier, acestea vor fi transmise firmelor de curierat care vă vor livra comanda / comenzile. Orice acţiune se va realiza în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt transmise în cadrul SC City Instal International SRL şi terţilor cu care firma lucrează pentru a vă putea oferi servicii. (exemplu: crearea AWB-ului necesar coletului pentru livrarea comenzilor plasate).

Datele transmise terţilor sunt utilizate strict pentru a vă oferi serviciile noastre. Nu transmitem, nu vindem şi nu cedăm în niciun fel datele dumneavoastră în alte scopuri decât cele precizate.

Terţii au un drept sau o obligaţie independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal.

Care este temeiul legal pentru prelucrare?

În general prelucrarea şi colectarea datelor cu caracter personal pe acest website este necesară pentru onorarea comenzilor plasate şi este impusă de reglementări, dar vă vom informa dacă este necesară pentru încheierea unui contract. Prelucrarea nu se va realiza fără consimţământul dumneavoastră.

Pentru cât timp salvăm datele cu caracter personal?

Vă vom păstra datele atât timp cât sunteţi un client activ, şi conform legislaţiei în vigoare.

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt folosite pentru a vă gestiona comenzile prin intermediul serviciilor noastre online. Vă vom trimite notificări utile privind statusul comenzilor, starea livrării sau în cazul în care apar probleme privind livrarea sau conţinutul comenzilor. Datele vor mai fi folosite pentru a trata reclamaţiile şi garanţiile pentru produsele comercializate şi pentru a vă identifica şi a vă confirma vârsta legală pentru cumpărături online. 

Ce tipuri de date cu caracter personal prelucrăm?

Prelucrăm informaţii de contact (nume, adresa, adresa de e-mail, număr de telefon), informaţii despre comenzi, inclusiv istoricul lor, contul sau codul de client pe care îl aveţi în cadrul website-ului.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

  •   Dreptul de acces la datele personale: aveţi dreptul de a solicita informaţii în legătură cu datele cu caracter personal pe care le deţinem despre dumneavoastră. Ne puteţi contacta la adresa de e-mail office@cityinstal.ro şi vă vom da informaţii suplimentare dacă aveţi nevoie.
  •  Dreptul la ştergerea datelor / Dreptul de a fi uitat: aveţi dreptul de a şterge datele cu caracter personal şi de a impiedica procesarea în următoarele circumstanţe specifice:

·         acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost iniţial colectate sau prelucrate;

·         vă retrageţi consimţământul pe baza căruia are loc prelucrarea;

·         vă opuneţi prelucrării în temeiul art. 21 alin. (1) “Dreptul la opoziţie”;

·         există neclarităţi în legătură cu legalitatea acestora;

·         acestea trebuie şterse pentru respectarea unei obligaţii legale care revine operatorului;

·         datele cu caracter personal aparţin unor copii, cu vârsta sub 16 ani.

Puteţi şterge datele prin trimiterea unui email la office@cityinstal.ro cu subiectul “Dreptul de a fi uitat”.

  • Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct: aveţi dreptul să vă opuneţi marketingului direct, însă firma noastră nu efectuează astfel de practici în acest moment.
  •   Dreptul la rectificare: aveţi dreptul de a solicita rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt incorecte sau să le completaţi dacă sunt incomplete. Dacă aveţi un cont de client pe acest website va puteţi edita datele cu caracter personal din contul dumneavoastră de client în secţiunea “Dreptul la modificarea datelor“.
  • Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim: aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în cadrul SC City Instal International SRL.
  • Dreptul la restricţionarea prelucrării: aveţi dreptul de a obţine din partea noastră restricţionarea prelucrării datelor într-unul din următoarele cazuri:

·         exactitatea datelor este contestată pentru o perioadă care ne permite ca operator să verificăm exactitatea respectivelor date;

·         prelucrarea este ilegală, iar dumneavoastră vă opuneţi ştergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricţionarea utilizării lor;

·         nu mai avem nevoie (ca operatori) de acestea în scopul prelucrării, dar persoana vizată ni le solicită pentru o actiune în instanţă;

·         v-aţi opus prelucrării (Art. 21 – Alin. 1) pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile noastre legitime (ca operatori) prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

  • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere: dacă dumneavoastră consideraţi că prelucrăm datele într-un mod incorect ne puteţi contacta şi vom lua măsurile necesare îndreptării situaţiei sau aveţi dreptul să vă adresaţi unei autorităţi de supraveghere.

Vom gestiona toate solicitările dumneavoastră şi vă vom sta întotdeauna la dispoziţie la adresa de e-mail office@cityinstal.ro deoarece acordăm o atenţie deosebită protecţiei datelor în general.

Suport, informaţii şi reclamaţii legate de protecţia datelor cu caracter personal

Ne puteţi contacta oricând la adresa de e-mail office@cityinstal.ro pentru orice nelămuriri, îmbunătăţiri sau reclamaţii legate de protecţia datelor şi vă vom răspunde înapoi cât se poate de rapid.