SC City Instal SRL a fost fondata in anul 2007 atunci cand a intrat pe piata servicilor de instalatii pentru constructii, ajungand in scurt timp in topul integratorilor de solutii in instalatii din Romania si s-a remarcat prin executia de proiecte ” la cheie” efectuand instalatii de climatizare, electrice, sanitare, termice atat pe plan intern cat si international. In ultimii 2 ani compania City Instal a executat instalatii electrice in magazinele LC WAIKIKI in tari precum Polonia (Katowice), Maroc (Marrakesch) si Ucraina (Kiev).

SC CITY INSTAL s-a transformat in SC CITY INSTAL INTERNATIONAL SRL in 2012 prin mutarea sediului social in Pantelimon, ILFOV.

Inca de la inceput SC City Instal SRL a stabilit ca obiectiv principal satisfacerea nevoilor clientilor oferindu-le acestara produse si servicii de cea mai inalta calitate dispunand de personal cu inalta calificare.

Talentul si calificarea personalului nostru sunt determinate de ambitia si oriectarea catre nou a acestuia, precum si:

  • Experienta in negociere, orientata catre satisfacerea clientului;
  • Ofertele noastre in pachete complete (executie instalatii electrice, termice, sanitare, climatizare si aer conditionat);
  • Facility management.

Obiectivele noastre sunt:

  • Identificarea nevoilor, cerintelor si exigentelor clientilor nostri;
  • Respectarea termenelor lucrarilor si promtitudinea livrarii echipamentelor
  • Instruirea corecta a clientilor despre utilizarea produselor si acordarea cu promtitudine a suportului tehnic
  • Mentinerea relatiilor cu clientii dupa finalizarea lucrarilor pentru a ne asigura de satisfactia acestora prin activitatea de service/mentenanta.

Facility Management este un domeniu interdisciplinar dedicat intretinerii cladirilor comerciale si institutionale, precum mall-urile, cladirile de birouri si parcurile de afaceri, parcuri logistice, hoteluri, statiuni, scoli, arene sportive, centre de congres. Printre sarcini se numara intretinerea sistemelor de aer conditionat, a sistemelor electrice, de iluminat-toate acestea facand parte din intretinerea tehnica; managementul spatiilor, decorarea, receptia, ingrijirea spatiilor verzi si securitatea facand de asemenea parte din acest domeniu. Aspectele tehnice ale acestor servicii sunt de obicei supravegheate de BMS (Sistemul de Management al Cladirii).

Rolul principal este acela de a coordona si supraveghea siguranta desfasurarii operatiunilor si intretinerea bunurilor clientilor intr-o maniera eficienta din punct de vedere al costurilor, cu scopul de a mentine valoarea cladirii pe termen lung. In plus, mai exista si sarcini precum asigurarea ca spatiul inconjurator este curatat corespunzator, ingrijit si igienizat pentru chiriasi si de asemenea sarcini de securitate, care impiedica furtul si vandalismul si pastreaza un mediu de siguranta pentru chiriasi si vizitatori.