Daikin

daikinIn anul 1972, Daikin Industries Ltd., a stabilit sediul central in orasul Istend, Belgia dezvoltand rapid livrarea de sisteme de aer conditionat de inalta calitate in intreaga Europa.
Perceputa la inceput ca un simplu centru de asamblare pentru echipamentele fabricate in Japonia, fabrica a evoluat, devenind foarte rapid un mare furnizor pentru o intreaga retea europeana de distributie. Centrul Daikin din europa a beneficiat de o continua investitie din partea companiei „mama” devenind unul dintre cele mai cunoscute nume pe piata europena a producatorilor de echipamente de aer conditionat.

Produsele Daikin
Daikin Europa proiecteaza si produce o gama larga de echipamente „hi tech” pentru conditionarea aerului incluzand „chiller”-e racite cu aer sau apa, dulapuri de climatizare, sisteme „split” si „multi-split” pentru uz comercial, industrial si domestic.
Calitatea produselor Daikin
Nivelul de invidiat al calitatii produselor Daikin are la baza atentia oferita proiectarii, productiei si procedurilor de testare cat si a suportului tehnic post-vanzare.